Fõoldal Áraink Képrészlet kivágás Galéria Szolgáltatásaink Megrendelés Fotósok Partner oldalak Kapcsolat
Galéria
 
 Néhány gondolat a fotókról  

 Az eladásra szánt termékek ízléses megjelenítésének feladata esetenként más és más. Nem könnyű és nem is lehet általános érvényű szabályokat szerkeszteni. A vizuális élmény a vásárlás szempontjából döntõen fontos, hiszen a képi megjelenítés a legelsõ, hogy az adott terméket vonzóvá tegye. Ezért nagyon fontos, hogy a készülõ képek megfelelõ felbontásúak legyenek, de ami még ennél is fontosabb - és ezt minden fotós vallja - optimálisn legyenek bevilágítva. A jó világítás biztosítja a kívánt részletgazdagságot és színvilágot. A digitális utómunka érdemben sokat javíthat, - akár újra is rajzolhatja a képet, de... Gondoljuk meg mennyi enrgiát, idõt és minõségi szakértelmet köt le az ilyen feladat... Nem szabad a jó fotós munkáját DTP-s szakember drága idejével kiváltani.
 Minõségben elkészített kiinduló fotókkal jól lehet dolgozni és fantáziadúsabb kivitelezésre is jut elegendõ kapacitás. A végeredmény, - a jó kép, - pedig ezer szónál is többet mond el, - mondják...


Képrészletek kivágása
Speciális árnyékolás
Modell fotó retusálás
Sérült kép helyreállítás
Vektoros képpé alakítás
3D modellezés
Különleges effektusok
 
  Milyen legyen az új háttér?  

 Ezt alapvetõen a téma határozza meg. Az új háttér feladata, hogy kiemelje a fõ objektumot, tárgyat, modellt, de ne legyen unalmas sem. Bizonyos esetekben a homogén háttér segíti legjobban a figyalem központosítását. Ilyenkor azonban fokozott szerep jut az árnyékolásnak, hogy megtörje a túlzott egyszerűséget és plasztikusabbá tegye a látványt. A természetes árnyékhatásra fokozottan kell ügyelni, mert a rossz árnyék nagyon sokat ront a képen. Az árnyék csak olyan mértékben jelenhet meg a képen, hogy látványa ne is tudatosuljona szemlélőben. A visszafogott árnyalás jobban kiemeli a téma részleteit - és az esetek többségében ez is a cél.     
1. Kivágott termékképek - számos esetben a homogén világos, akár fehér háttér a leghatásosabb
   
2. Terülő árnyék    
   
3. Vetett árnyék-
3. Lebegő árnyék
4. Tükröződés
5. Sérült kép helyreállítás
         

© Képkivágás Specialista 2016
kepkivagas@kepkivagas.hu
no Rights Reserved

Powered by navo

Az oldal tetejére     
fõoldal | áraink | képek kivágása | galéria | szolgáltatásaink | megrendelés| kapcsolat | fotós | partnerek